Blogin saamat kunniamaininnat ja tunnustukset

1206343.jpg

"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

You make my day -tunnustuksen olen saanut Maissilta, Tanjuskalta, Piialta, Callelta, Arja L:ltä, Vikeltä.
Ainolta, Ahkeraliisalta, Lotalta, Pirkkeriltä , Darjalta, PiNkMamalta, Saherilta ja Anskulta

841753.jpg
Tietäkö joku, kenen alkuunpanema?

Maissi: Haluaisin antaa tämän eteenpäin niin monelle, mutta annan nyt sen Lauralle, Sandylle ja Sarille, joilta saan jatkuvasti uusia ideoita askarteluun ja joiden blogeja on kyllä aina kiva lukea. Blogeissa näkyvä positiivinen asenne on kyllä maininnan arvoinen asia.

807397.jpg
by Bella Enchanted

Magenta: Toinen, kenelle haluan tämän antaa on Sandy. Hänen bloginsa on oikea ideapankki, josta löytyy juttua kaikenlaisista askartelujutuista ja tärkeimpänä tietysti upeita ATC-kortteja!

Heli: Heidän blogeissaan on mukava vierailla, he jakavat ihania ideoitaan/ohjeita muille ja ovat kivoja ja ystävällisiä blogaajia:)807422.jpg
by Roberta Ferguson

Tatsi: Te rokkaatte ja olette kannuksenne ansainneet tutkivina, raportoivina ja toisia innostavina bloggaajina. Jokaiselta olen saanut niin paljon tässä viimeisen vuoden aikana, että sanat eivät riitä kertomaan.