Turvavyöt kiinni, hyvät ihmiset! Alkaa ATC-ralli! Ajattelin Hiekkaoliivin perinteisten ATC-vaihtojen rinnalle kehitellä jonkun iloisen tempauksen ja tässä se nyt tulee. Lue ohjeet tarkasti ja kysy sähköpostilla tarvittaessa lisäohjeita.

Osallistuaksesi sinun tulee lähettää postiosoitteesi sähköpostilla osoitteeseen: vaihdot@gmail.com. Sähköpostin otsikoksi ATC-ralli. Tähän osoitteeseen ainoastaan ilmoittautumiset! Kysymykset ja muut asiat osoitteeseen: hiekkaoliivi@gmail.com.

Sinua edeltäneestä tai sinua seuraavasta ilmoittautujasta tulee vaihtoparisi. Saat heti parin ilmaannuttua ja minun ollessa koneella vaihtoparisi osoitteen ja teille aivan satunnaisesti arvotun aiheen, josta teette toisillenne yhdet kortit. Askarteluaikaa kortille on noin viisi päivää. Sähköpostissa ilmoitetaan myös viimeinen lähetyspäivä tämän askarteluajan puitteissa.

Voit ilmoittautuessasi kertoa halukkuutesi useamman kortin askartelusta samaan aiheeseen. Jos toivomasi määrä käy yksiin sinulle sattuvan parin toiveiden kanssa, ilmoitan teille useamman kortin määrän.

Halutessasi voit osallistua ATC-ralliin uudestaan heti, kun olet saanut edellisen kortin valmiiksi. Tällöin lähetät osoitteesi uudestaan samoilla ohjeilla kuin ensimmäisellä kerralla, saat uuden parin ja uuden aiheen.

Osallistujat siis sinkoavat minulle postiosoitteitaan, minä taas muodostan parit ja keksin parille aina eri aiheen ja sinkoan parille vaihtoon tarvittavat tiedot. Osallistujien on leikin luonteen vuoksi oltava siis valmiita tekemään kortti ihan mistä aiheesta tahansa viiden päivän kuluessa. Haasta ja yllätä itsesi!

Viimeiset ilmoittautumiset tähän ralliin otetaan vastaan 15.2.2007.

ATC-rallin tuloksia:
Lintu / linnut, Flunssa, Puoti, Puhelin
Metsä, Aamupala, Vitamiinit, Kylpy, Perhe, Vastakohdat, Ruutu / ruudut
Ryhmä, Jääkaappi, Hedelmät
Ryhmä
Musiikki
Metsä
Huonekalu
Aamupala
Ovi, Toiveita
Vesi
Lapsi
Korut
Karkkipäivä

Ammatit, Kynttilät, Villavaatteet
Rentoutuminen, Toiveita
Kuuluisa, Kielto / kielletty
Huonekalu
Shoppailu
Matkailu
Onni
Kulkuneuvo, Nähtävyys, Oksalla
Käsineet
Helmi / helmet, Salarakas
Alkoholi, Taskut
Radio
Nauru, Laukku
Maisema
Kampaus
Mauste
Pelko


Jokainen osallistuja voi jättää tämän merkinnän kommenttilaatikkoon suoran linkin blogimerkintään, jossa esittelee ATC-rallin kortteja. Linkin osoitteet mieluiten kommentin www-kenttään. Jos et tiedä, mitä suora linkki tarkoittaa tai et löydä sellaista, kysy apua sähköpostilla. En välttämättä ehdi etsiä oikeaa merkintää pelkästä blogin osoitteesta. Kiitos huomaavaisuudesta!