Viimein päästään jatkamaan ATC-vaihtoja! Vaihetaan taas vanhaan Hiekkaoliivin tapaan siten, että kortit lähetetään suoraan saajalla ja minä jaan ainoastaan osallistujien osoitteet. Säännöt kannattaa kerrata jokaisen, kun ollaan välillä vaihdettu eri systeemillä ja edellisestä vaihdosta on jo jonkin verran aikaa.

Korttien määrä: Jokainen tekee 3 korttia ja lähettää kaikki kortit samalle henkilölle.
Vaihdon teema: Mietelauseet. Tarkoitus on valita kolme mieleistä mietelausetta (yksi kuhunkin korttiin) ja kuvittaa kortit mahdollisimman osuvasti kunkin mietelauseen mukaan. Mietelause kirjoitetaan myös korttiin, ettei se jää katsojalle arvoitukseksi.
Ilmoittautuminen päättyy: Pe 26.10.07.
Kortit postitetaan: Viimeistään ke 31.10.07 ykkösluokassa.
Ilmoittautuessasi sitoudut noudattamaan tätä aikataulua.
 
Osoitteet jaetaan viimeistään ma 29.10.07.
Tarkistathan myös sähköpostisi roskapostikansion.
 
Ilmoittautuminen
tapahtuu lähettämällä postiosoite sähköpostilla osoitteeseen: vaihdot@gmail.com. Sähköpostin otsikoksi ATC28. Kirjoita viestiin postiosoitteesi sekä sähköpostiosoitteesi ja/tai blogisi osoite. Nämä tiedot menevät ainoastaan sille henkilölle, jonka on määrä lähettää kortit sinulle.

Vain vaihdot-osoitteeseen ilmoittautuvat ovat mukana vaihdossa. Kaikki vaihtoa koskevat kysymykset ja muu Sandyn / Hiekkaoliivin posti edelleen osoitteeseen hiekkaoliivi@gmail.com. En lue säännöllisesti vaihdot-osoitetta.

Kuvat: Tämän merkinnän kommenttilaatikkoon voi jättää
suoran osoitteen paikkaan, jossa esittelee ATC28-korttinsa.

Tärkeitä linkkejä
Mitä tarkoittaa ATC?
Hiekkaoliivin ATC-vaihtojen säännöt

atcnappula.jpg