Inchien voisi suomentaa tuumaiseksi. Kortin koko on 1 x 1 tuumaa. Tuuma on 2,54 cm ja kortin koko pyöreästi siis kaksi ja puoli senttiä! Koristelu voi olla mitä tahansa aivan niin kuin ATC-korteissakin.

Näin ensimmäiset inchiet Hemmamamman blogissa ja alle kymmenen minuutin olin jo väkertämässä ensimmäisiä omiani. Näihin en suuremmin ajatusta ehtinyt käyttää, kun malttamattomana niitä kasasin ja ihmettelin pikkuruista kokoa.

412116.jpg

Sandylionin pienet tarrat löysivät paikkansa heti. Odotan kovasti myös tilaamaani uutta settiä korealaisista tarroista. Nehän ovat omiaan näihin pikkuruisiin kortteihin. Samoin monet ATC-korttien ylijäämämateriaalit. Joissain kollaasiarkeissa on myös sopivan pieniä kuvia näihin ja ainahan isommistakin kuvista voi leikata yksityiskohtia. Ensimmäisen kortin pieni lintunen on yhdestä Tuscan Rosen kollaasiarkista.

Kyllähän näistä täytyy ihan tutustumismielessä panna vaihto pystyyn!
ATC-vaihtojen säännöillä mennään.

Inchies1
Jokainen tekee neljä korttia ja lähettää kaikki neljä korttia samalle ihmiselle.
Aihe on vapaa, mutta kaikilla neljällä korteilla on oltava jokin yhteinen teema.
Ilmoittautuminen päättyy pe 2.3.07 klo 15.
Kortit postitetaan viimeistään ke 7.3.07.

Osoitteet jaetaan viimeistään la 3.3.07. Mikäli et ole saanut vaihtoparisi osoitetta 3.3.07 iltaan mennessä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio. Jos vaihtoparisi osoite ei löydy sieltäkään, laita minulle viipymättä sähköpostia.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä postiosoite sähköpostilla osoitteeseen: vaihdot@gmail.com. Sähköpostin osoitteeksi Inchies1. Kirjoita postiosoitteesi alle sähköpostiosoitteesi, jos sen saa ilmoittaa vaihtoparille.

Vain vaihdot-osoitteeseen ilmoittautuvat ovat mukana vaihdossa. Vaihdot-osoitteeseen ainoastaan ilmoittautumiset. Kaikki vaihtoa koskevat kysymykset ja muu Sandyn / Hiekkaoliivin posti edelleen osoitteeseen hiekkaoliivi@gmail.com.