Luethan ohjeet huolella, kiitos!

Teema

Leftovers = tähteet. Ainakin itselläni on tapana käyttää kuvista vain osia yhteen korttiin ja seuraavissa korteissa käytän kuvasta ylijääneet osat. Alla esimerkkinä kuva punaisesta kukasta. Kuvan yläosa on käytetty Aloha-korttiin ja yläosa perhoskorttiin. Perhoskortin perhosesta on palasia parissa muussakin kortissa.

Aloha  Butterfly

Tällaisia erilaisia kuvien osia on työpöytäni pullollaan. Jotkut palat odottavat vuoroaan pitkänkin aikaa ennen kuin löytävät tiensä korttiin. Tämän vaihdon teemana on käyttää korttien koristelussa tällaisia ns. jämäpaloja. Saman kuvan ei tarvitse esiintyä molemmissa korteissa, vaan palaset voivat olla aiemmin thetyjen korttien ylijäämiä. Samoin tekstejä ja taustapapereita voi jäädä tähteeksi - kaikki käyvät.

ATC-askartelussa huomioitavaa
Näistä seikoista olen saanut palautetta, joten lienee hyvä kerrata tässä yhteydessä:

ATC-kortti on siis kooltaan 64 x 89 mm. Leikkaaminen on tarkkaa puuhaa ja on ihan selvää, että puolen millin tai millin heittoja tulee joskus kokeneellekin leikkaajalle. Moni kerää kortteja keräilykorteille tarkoitettuihin muovitaskuihin, joten kortin mittaamisessa ja leikkaamisessa on kuitenkin hyvä olla mahdollisimman tarkkana.

Liimaamiseen käytän itse puikkoliimaa, joka ei kupruta paperia. Monet käyttävät ohutta kaksipuoleista teippiä tai liimapaperia. Liima kannattaa valita huolella ja sitä kannattaa käyttää niin, että kortti on nätisti kasassa vielä sittenkin, kun se saapuu vastaanottajalle.

2 ATC-korttia lähetetään Sandylle

Jokainen tekee 2 ATC-korttia leftovers-teemalla ja lähettää kaikki kortit Sandylle 18.9.07 mennessä. Vaihdossa saadut kortit voivat olla eri tekijöiltä.

Korttien mukana lähetettävät materiaalit
Kirjekuori, jossa on valmiina nimesi ja osoitteesi sekä riittävä määrä postimerkkejä valmiiksi liimattuna.

Lupa julkaista kortit
Kaikkien osallistujien kortit voidaan julkaista netissä sillä nimellä, johon kortin tekijä antaa luvan korttinsa takapuolella. Nyt on erittäin tärkeää, että jokaisen kortin taakse kirjoitetaan selvästi se nimi / nimimerkki, jolla vastaanottaja saa halutessaan julkaista kortin. Mikäli et halua, että korttejasi julkaistaan, kirjoita se selvästi korttiesi takapuolelle. Kaikki tiedot, jotka halutaan välittää korttien saajalle, on kirjoitettava molempien korttien taakse. Lappu ei tässä tapauksessa toimi, koska kaikki kortit voivat mennä eri ihmisille.

Ilmoittautuminen sähköpostilla etukäteen
Ilmoittaudu etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: vaihdot@gmail.com. Sähköpostin otsikoksi ATC27, viestin sisällöksi oikea nimi, nimimerkki ja postiosoite. Saat paluupostissa vielä yksityiskohtaiset ohjeet ja Sandyn osoitteen, johon kortit lähetetään.
 
Vain vaihdot-osoitteeseen ilmoittautuvat ovat mukana vaihdossa.
Kaikki vaihtoa koskevat kysymykset ja muu Sandyn / Hiekkaoliivin posti edelleen osoitteeseen hiekkaoliivi@gmail.com. En lue säännöllisesti vaihdot-osoitetta.

Ilmoittautuminen päättyy ma 10.9.07.

Kortit postitetaan
Sandylle viimeistään ti 18.9.07 ykkösluokassa. Myöhässä lähetetyt kortit eivät osallistu vaihtoon, vaan palautetaan lähettäjälle.

Sandy postittaa kortit kaikille osallistujille viimeistään ma 24.9.07.

Kuvat
Tämän merkinnän kommenttilaatikkoon voi jättää
suoran osoitteen paikkaan, jossa esittelee ATC27-korttinsa.

Tärkeitä linkkejä
Mitä tarkoittaa ATC?
Hiekkaoliivin ATC-vaihtojen säännöt

atcnappula.jpg