Nyt ovat molemmat tilaamani ATC-kirjat saapuneet!

803867.jpg

Molemmat kirjat on julkaistu tänä vuonna. Omani on tilattu ulkomailta, mutta tiedän muutamien ostaneet kyseisiä kirjoja AdLibris-nettikaupasta.

Rubber stamping Artist Trading Cards kirjassa on runsaasti upeita kuvia korteista ohjeineen! Mikäli siis leimailu kiinnostaa, antaa tämä kirja paljon eväitä erilaisten tekniikoiden ja jippojen käyttöön. Kirjasta on paljon iloa muillekin kuin leimailijoille. Melkoinen inspiraation lähde!

Panin ilokseni merkille, että monet kirjassa esiintyvät leimasimet löytyvät myös Hiekkaoliivista tai ovat tutuilta valmistajilta, joilta säännöllisesti tilaan tuotteita Hiekkaoliiviin. Jos on jotain tiettyä mielessä, kannattaa ehdottomasti kysyä!

Artist Trading Card workshop -kirjassa on niin ikään upeita kuvia, kuvallisia ohjeita erilaisista tekniikoista ja tyyleistä. Joitain itselleni uusia juttuja olen ehtinyt jo kokeillakin. Ensimmäisiä kokeilujani olen esitellyt täällä ja täällä.

Molempia kirjoja voi selailla vaikka kuinka kauan ja aina uudestaan. Jos ideat tai into ovat kateissa, voisin vaikka vannoa, että näistä kirjoista on apua.