Yläkerran pinnat valmiina! Esillä näytösluontoisesti myös huonekaluja, joita olen tähän mennessä hankkinut. Kalusteet eivät ole mitenkään harkituilla paikoilla ja ne voivat tulla vielä joiltain osin vaihtumaankin. Keräily tuskin loppuu koskaan, kun on alkuun päästy. Nyt talo on taas jo kyljellään ja alakerran porrasaulan takaseinä rapsutettu. Katsotaan kuitenkin nyt sitä yläkertaa.

351271.jpg351272.jpg

Ensimmäinen nurkkaus makuuhuoneesta valmiina ja sovittelin lattiaakin paikoilleen. Tapettina on yuzen chiyogami -paperi, jota on tulossa todennäköisesti ensi viikolla lisää Hiekkaoliiviin. Paljon uusia kuoseja! Nythän nuo paperit ovat hetkellisesti kokonaan loppu. Kesken seinän loppuva ratkaisu johtui siitä, että kyseistä paperia oli olemassa vain yksi arkki.

Makuuhuoneen karvamattokuvalattia oli hyväkuntoinen ja minun oli ensin tarkoitus jättää se esille. Se alkoi kuitenkin kaiken uuden rinnalla näyttää liian pliisulta ja on nyt tallessa muovimaton alla. Ruoka-alusesta tehtyä muovimattoa ei ole kiinnitetty millään, listat pitävät sitä paikallaan.

351273.jpg

Näiden seinien värisekoituksissa en onnistunut niin hyvin kuin olohuoneen osalta, mutta välttävät kuitenkin. Halusin ikkunaseinän tummemmaksi. Liimasin sängyn seinän puoleiseen päätyyn uudet jalat, koska nehän puuttuivat kokonaan. Peittona on ihan vain näön vuoksi taiteltu servetti. Peilipöydän kulunutta maalia paikkailin kevyesti valkoisella akryylimaalilla. En tiedä, jättäisinkö tuota peilipöytää sittenkään itselleni. Katsotaan nyt.

351297.jpg

351299.jpg351301.jpg

Olohuoneen kalusteet sopivat minusta tosi kivasti olohuoneeseen. Tilasin kalusteet jo jokin aika sitten, enkä ajatellut niitä remontoidessani. Valitsemani pintamateriaalithan olivat osin pakon sanelemaa, koska ne olivat liki ainoat, jotka sain innostukseeni nähden riittävän nopeasti käsiini. Ei sillä, ettenkö olisi lopputulokseen tyytyväinen. Kävi siis hyvä tuuri kaiken kaikkiaan.

Porrastasanteen pöytäryhmän olen ajatellut keittiöön, mutta sehän ei ole vielä asumiskelpoinen.