Luethan ohjeet huolella, kiitos!

Teema

Perhonen. Tyyli ja tekniikka täysin vapaa, kunhan kortti on askarreltu käsin. Perhosen ei tarvitse olla pääosassa, eikä esimerkiksi näkyä kokonaisena. Kortissa voi olla paljon muutakin. Teemaa voi siis aina venyttää, kunhan kortti on kuitenkin edelleen selvästi yhdistettävissä teemaan.

1-3 ATC-korttia lähetetään Sandylle

Jokainen tekee 1-3 ATC-korttia perhosteemalla ja lähettää kaikki kortit Sandylle 21.8.07 mennessä. Vaihdossa saa yhtä monta korttia kuin on itse lähettänyt ja vaihdossa saadut kortit voivat olla kaikki eri tekijöiltä.

Korttien mukana lähetettävät materiaalit
- Kirjekuori, jossa on valmiina nimesi ja osoitteesi sekä riittävä määrä postimerkkejä valmiiksi liimattuna
- Sandylle jäävä pieni muistilappu, jossa on oikea nimesi, nimimerkkisi sekä lähettämiesi korttien määrä

Lupa julkaista kortit
Kaikkien osallistujien kortit voidaan julkaista netissä sillä nimellä, johon kortin tekijä antaa luvan korttinsa takapuolella. Nyt on erittäin tärkeää, että jokaisen kortin taakse kirjoitetaan selvästi se nimi / nimimerkki, jolla vastaanottaja saa halutessaan julkaista kortin. Mikäli et halua, että korttejasi julkaistaan, kirjoita se selvästi korttisi takapuolelle. Kaikki tiedot, jotka halutaan välittää kortin saajalle, on kirjoitettava kortin taakse. Lappu ei tässä tapauksessa toimi, koska kaikki kortit voivat mennä eri ihmisille.

Ilmoittautuminen sähköpostilla etukäteen
Ilmoittaudu etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: vaihdot@gmail.com. Sähköpostin otsikoksi ATC25, viestin sisällöksi oikea nimi, nimimerkki ja postiosoite. Saat paluupostissa vielä yksityiskohtaiset ohjeet ja Sandyn osoitteen, johon kortit lähetetään.
 
Vain vaihdot-osoitteeseen ilmoittautuvat ovat mukana vaihdossa.
Kaikki vaihtoa koskevat kysymykset ja muu Sandyn / Hiekkaoliivin posti edelleen osoitteeseen hiekkaoliivi@gmail.com. En lue säännöllisesti vaihdot-osoitetta.

Ilmoittautuminen päättyy su 19.8.07.

Kortit postitetaan
Sandylle viimeistään ti 21.8.07 ykkösluokassa. Myöhässä lähetetyt kortit eivät osallistu vaihtoon, vaan palautetaan lähettäjälle.

Sandy postittaa kortit kaikille osallistujille viimeistään ma 27.8.07.

Kuvat
Tämän merkinnän kommenttilaatikkoon voi jättää
suoran osoitteen paikkaan, jossa esittelee ATC25-korttinsa.

Tärkeitä linkkejä
Mitä tarkoittaa ATC?
Hiekkaoliivin ATC-vaihtojen säännöt

atcnappula.jpg