Minulle on heitetty pari mielenkiintoista ideaa sähköpostiin. Kiitos niistä! Mielelläni järjestän ja organisoin, jos innokkaita osallistujia löytyy. Tässä pienet alustavat esittelyt ideoista, joita voidaan kehitellä toiveiden ja tarpeiden pohjalta halukkaille osallistujille sopiviksi.

Idea 1: Salainen askarteluystävä

Moni Hiekkaoliivin lukijoista ja asiakkaista on ehkä ollut mukana Salainen neuleystävä 2006 -projektissa tai törmännyt siihen siellä täällä neuleblogeissa. Sain vihjeen, että tästä sovelletulle Salaiselle askarteluystävä -projektille olisi tilausta.

Sen ei tarvitsisi välttämättä olla kestoltaan tai panostukseltaan täysin samanlainen kuin Salainen neuleystävä 2006, mutta idea olisi tuo ja ennen ilmoittautumista tietysti julkaistaisiin selvät säännöt ja ehdot, joihin osallistujat sitoutuisivat. Tämä lähtisi luonnollisesti käyntiin vasta joulun jälkeen, ehkä vuoden alusta.

Idea 2: kalenterivaihto

Tämän idean ehdottaja oli aikoinaan törmännyt jossain blogissa aikoinani itsetehtyjen kalentereiden vaihtoon. Siinä kaverukset olivat tehneet toisilleen kalenterit tulevalle vuodelle. Kalenterivihko oli postikortin kokoinen, todennäköisesti itse nidottu.

Tämä menisi ilmeisesti niin, että jokaista kuukautta kohden olisi yksi aukeama. Toisella puolella kalenteriosio, toisella puolella tilaa muistiinpanoille ja tietysti koristelut niin kuin itse kunkin näkemys on. Seinäkalenteri tällä tyylillä voisi olla kiva. Yläpuolen sivulla kuva ja alapuolen sivulla kalenteri. Koristeltavia sivuja tulisi siis 12 plus kansi.Vaihdon ajankohta olisi toteutuessaan tammikuun alulla.


Nyt niitä mielipiteitä, toiveita ja ajatuksia sitten?
Olisitko ehkä mukana? Kummassa? Molemmissa?