Nyt kun pääsin tuon iiristaittelun makuun ja ennestään oli jo höyrähdys ATC-kortteihin, niin menin ja yhdistin ne soveltaen. Lopuksi koristelin kortin reunat servetillä decoupage-tyyliin. Kuvassa sama kortti ennen ja jälkeen reunojen koristelun.

220109.jpg 220111.jpg

Korttiin muodostuvassa kuvassa on hieman keitaan tuntua, eikö?

Otin kaksi ATC-kokoista kartonkia, jonka toisen leikkasin pelkäksi kehykseksi sentin reunoilla. Leikkasin 2 cm paksuja suikaleita papereista, jotka taitoin pituussuunnassa ja pätkin taitetut suikaleet 5,5 cm pituisiksi. Laitoin liimapuikolla hieman liimaa taitoksien päihin. Kun olin valmis asettelemaan suikaleet kehyksiin, levitin koko kehyksien mitalta liimaa, enkä siis käyttänyt kiinnittämiseen lainkaan teippiä. Saatuani paperisuikaleet paikoilleen, liimasin ehjästä atc-kortista noin sentin verran reunoja ja liimasin kortit vastakkain.

Sen jälkeen otin vielä pensselin, decoupage-lakkaa ja servetin, josta irrotin pelkän päällimmäisen kerroksen. Lakkaa kehyksiin sivu kerrallaan, servetti päälle ja vielä yksi lakkakerros. Kaikki neljä sivua läpi ja kortti kuivumaan.

Taittelutekniikoista lisää siis täällä.