Loma, aikaa askarrella, muttei riittävästi ideoita? ATC-miniralli pelastaa!

Hiekkaoliivin perinteisten ATC-vaihtojen säännöt pätevät tässä leikissä. Lue myös alla olevat ohjeet tarkasti ja kysy sähköpostilla tarvittaessa lisäohjeita.

Osallistuaksesi sinun tulee lähettää postiosoitteesi sähköpostilla: vaihdot@gmail.com. Sähköpostin otsikoksi ATC-miniralli. Tähän osoitteeseen ainoastaan ilmoittautumiset! Kysymykset ja muut asiat osoitteeseen: hiekkaoliivi@gmail.com.

Sinua edeltäneestä tai sinua seuraavasta ilmoittautujasta tulee vaihtoparisi. Saat heti parin ilmaannuttua ja minun ollessa koneella vaihtoparisi osoitteen ja teille arvotun aiheen, josta teette toisillenne kaksi korttia. Kaikki aiheet alkavat pääsiäisen kunniaksi P-kirjaimella. Saa nähdä, joudunko ihan pulaan tämän idean johdosta, kun yritän keksiä aiheita! :D

Halutessasi voit osallistua ATC-ralliin uudestaan heti, kun olet saanut edelliset kortit valmiiksi. Tällöin lähetät osoitteesi uudestaan samoilla ohjeilla kuin ensimmäisellä kerralla, saat uuden parin ja uuden aiheen. Jos osallistujia on vähän, saattaa kohdalle osua jo kertaalleen tuttu pari. Kaikki kortit voi tuolloin lähettää samassa kuoressa.

Osallistujat siis lähettävät minulle postiosoitteitaan, minä muodostan parit, keksin parille aiheen ja lähetän parille vaihtoon tarvittavat tiedot. Osallistujien on leikin luonteen vuoksi oltava valmiita tekemään kortit ihan mistä aiheesta tahansa. Haasta ja yllätä itsesi!

Ilmoittautua voi sunnuntaihin 8.4.07 klo 18.00 saakka.
Kaikki kortit postitetaan viimeistään keskiviikkona 11.4.07 ykkösluokassa.

Suorat osoitteet omiin ja halutessaan myös vaihtokortteihin voi jättää tämän merkinnän kommenttilaatikon www-kenttiin.