Nyt ollaan tultu siihen pisteeseen, että haluaisin neuloa vauvan nutun. Siis todella aivan perusnutun ilman mitään erikoisempia neuloksia, esimerkiksi tällaisen. Tarvitsisin sitä varten kuitenkin hieman yksityiskohtaisemmat ohjeet kuin pelkät sentit. Ohjeessa saisi olla vinkit langasta ja puikoista, silmukoiden ja kerrosten määriä, sekä tarkemmat ohjeet kavennuksiin ja levennyksiin (hihat ja kaulus).

Monia muuten hyviä ohjeita löysin, mutta niissä minua hämäävät mm. ylimääräiset ohjeet erilaisista neuloksista, koska haluaisin näin alkuun neuloa vain ainaoikeeta, sileää ja joustinneulosta. En ole varma, ovatko silmukkamäärät enää oikein, jos oikaisen jotkut korinpohjaneulokset sileäksi.

Hallitsen neulomisesta perusjutut ja haluaisin voida neuloa ihan vain ajankuluksi vaikka elokuvaa katsellessa ilman, että pitää muutaman silmukan välein olla tulkitsemassa ohjeita, joita en niitäkään ymmärrä kuin melko alkeellisesti. Jos yhden perusnutun saisin valmiiksi asti, niin siitähän sitä voi alkaa taitoja kartuttaa, jos intoa ja aikaa vielä riittää.

Jos jollain olisi vinkkejä ja/tai linkkejä, niin olisin tosi iloinen! Voin yrittää etsiä sopivia lehtiä tai kirjoja käsiini ja toki kaikista kätevintä, jos ohje löytyisi suoraan netistä.