Tämän ja tämän keskustelun sekä pitkien pohdintojen pohjalta olen päätynyt seuraavaan ratkaisuun: Saturday Surprise -haaste jatkaa omana bloginaan kaksikielisenä Bloggerissa. Blogissa on kuvalliset ohjeet kommentoimista varten niille, joille Blogger ei ole ennestään tuttu. Apua saa myös sähköpostitse!

Lauantaina 8.11.08 haaste jo siis uudessa blogissa. Haasteeseen voi osallistua millä tahansa askartelulla ja jos joku haluaa osallistua jollain käsityöllä, niin sekin käy!

Päivitäthän linkkisi!


Haasteen uusi osoite on:
http://saturdaychallenge.blogspot.com
Koodi napille:
<a href="http://saturdaychallenge.blogspot.com"><img src="http://i86.photobucket.com/albums/k96/hiekkaoliivi/atc/satsurprise.jpg" border="0"></a>

Blogi on tilattavissa Blogilistalla.

Ideat haasteen kehittämiseksi tai haasteiden aiheiksi ovat edelleen tervetulleita. Myös vierailevat tähdet ovat mahdollisia, joten ilmoitelkaahan itsestänne!

~ ~ ~

Toivottavasti ette kuitenkaan hylkää Hiekkaoliivia, vaikka haastekin nyt muuttaa omilleen. Haaste on viimeiset puoli vuotta ollut likimain ainoa sisältö tässä blogissa, mutta mielessä kypsynyt uusia ideoita, joita uskon pääseväni pian toteuttamaan. Vaihtojen ja omien askarteluiden lisäksi suunnittelun alla ovat muun muassa ilmaiset tulostettavat askartelumateriaalit.