Butterfly

Hiekkaoliivin ATC25-vaihto sai yli 60 osallistujaa. Tein jakoa useammassa erässä, muuten homma olisi ollut aika mahdoton. Moni on siten jo vaihtokortit saanutkin, viimeiset kortit lähtevät matkaan sovitusti maanantaina.

Tällä kertaa ei sekaannuksiltakaan valitettavasti täysin vältytty. Parista kuoresta uupui muistilappu ja tietysti juuri siinä kohtaa meni oma jakoni sekaisin, enkä saanut sitä enää kokonaan selvitettyä. Joku saa todenäköisesti yhden kortin enemmän kuin oli lähettänyt, mutta olen paikannut sen omalla kortillani toisessa kohtaa, joten jokainen saa kyllä vähintään yhtä monta korttia kuin on lähettänyt. Yhdelle osallistujalle olen samassa kohtaa onnistunut lähettämään oman kortin takaisin, se kömmähdys korjataan ilman muuta minun piikkiini.

Kannattaa aina laittaa sähköpostia, jos täältä tulee jotain hassua joko postitse tai sähköpostitse. Korjaan kyllä tilanteet mielelläni niin hyvin kuin suinkin voin. Virheitähän sattuu meille kaikille, vaikka yrittäisi olla kuinka huolellinen tahansa - etenkin kun on monta rautaa tulessa, kuten itsellänikin aina on.

ATC26 mennään taas perinteiseen tapaan niin, että jaan pelkät osoitteet. Täällä on luvassa lähipiirin hääjuhlaa, omaa hääpäivää ja ehkä vähän muutakin juhlaa, joten täytyy ottaa kevyempi vaihde käyttöön vaihtojen kanssa. ATC26-aiheen ohjeineen julkaisen ensi viikolla.

Uusi Saturday Surprise-haaste on ajastettu julkaisuun heti huomisaamuna klo 6.00. Jos aihe tuntuu haasteelliselta, ei kannata huolestua. Aihetta voi aina venyttää ja oma tapa katsoa asiaa löytyy ihan varmasti. Saturday Surprise ei ole turhaan nimenomaan haaste. Kannustan kokeilemaan uutta ja ylittämään omia rajoja! :)

Hyvää viikonloppua! Rentoudutaan vaikkapa askartelun parissa.