Tästä alkaa Hiekkaoliivin viikoittainen ATC-haaste!

Tarkoitus on haastaa askartelijat joka lauantai tekemään yksi ATC jollain tietyllä aiheella. Aihe julkaistaan lauantaina ja sen jälkeen jokaisella on aikaa askarrella aiheesta ATC seuraavan viikon perjantaihin mennessä.

Mukaan haluavat tarvitsevat jonkin oman julkaisupaikan netissä, koska haasteeseen osallistutaan lisäämällä kunkin haasteen kommenttilaatikkoon suora linkki osoitteeseen, jossa esittelee oman korttinsa.

Kyseessä ei siis ole vaihto, mutta toki jokainen saa vaihtaa oman korttinsa kenen kanssa haluaa, kun on kuvan julkaissut. Haasteen tarkoitus on innostaa luomaan oma näkemys annetusta aiheesta. On mielenkiintoista nähdä, kuinka lukuisin eri tavoin saman asian voi ajatella ja ilmaista.

Vastaavalla ajatuksella toimivista haasteista pari esimerkkiä:
Illustration Friday
Think Monday - Think ATC

Ennen kuin julkaisen ensimmäisen haasteen, täytyy tälle leikille saada kiva nimi! Nimiehdotuksia saa esittää tämän merkinnän kommenttilaatikkoon. Liitä mukaan myös sähköpostiosoitteesi, koska voittajaksi valitsemani nimen keksijä saa palkinnoksi Hiekkaoliivin kollaasiarkkeja. Aikaa on niin kauan, kunnes saan valituksi sopivan nimen.

Nyt on myös hyvä hetki kysyä, kommentoida, heittää ideoita, osallistua haasteen luomiseen!

18:40 - Huom! Nimi on valittu ja ensimmäinen haaste löytyy täältä. Kiitos kaikille!