Tähän vaihtoon voivat osallistua kaikki, joilla on vähintään neljä leimasinta.

Jokainen osallistuja leimaa vähintään neljällä leimasimella yhteensä vähintään 15 leimaakuvaa. Siis viisitoista kuvaa yhteensä riittää sen sijaan, että jokaisella leimasimella leimaisi viisitoista kuvaa. Halutessaan voi toki lähettää enemmänkin kuvia.

Näiden viidentoista leiman täytyy olla onnistuneita, mutta ekstrana voi lähettää myös epäonnistuneita kuvia, joita ainakin itse käytän monissa kollaasitöissäni. Kuviahan voi myös leikata ja käyttää niistä vain mieleiset osat. Leimata voi minkä väriselle paperille tahansa tai vaikka kaikki eri värisille papereille, jos haluaa.

Leimakuvat kannattaa lähettää suojamuoviin käärittynä tukipahvin kanssa, etteivät ruttaannu matkalla. Hiekkaoliivista kovikekuorissa tilauksiaan saaneet voivat tässä kierrättää vaikka noita kovikekuoria tai osia niistä.

Leimakuvat vaihdetaan pareittain. Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä postiosoite sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]. Sähköpostin otsikoksi Leimakuvavaihto. Kirjoita postiosoitteesi alle sähköpostiosoitteesi, jos sen saa ilmoittaa vaihtoparille.
 
Vain vaihdot-osoitteeseen ilmoittautuvat ovat mukana vaihdossa. Vaihdot-osoitteeseen ainoastaan ilmoittautumiset. Kaikki vaihtoa koskevat kysymykset ja muu Sandyn / Hiekkaoliivin posti edelleen osoitteeseen [email protected].

Ilmoittautuminen päättyy pe 30.3.07
Leimakuvat postitetaan viimeistään ti 3.4.07.
 
Osoitteet jaetaan viimeistään la 31.3.07. Mikäli et ole saanut vaihtoparisi osoitetta su 1.4.07 aamuun mennessä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio. Jos vaihtoparisi osoite ei löydy sieltäkään, laita minulle viipymättä sähköpostia.

Kuvalinkit ovat tervetulleita tämän merkinnän kommenttilaatikon www-kenttiin.