Puolet yläkerrasta on valmiina!

346582.jpg

Takaseinän tapetti on scrapbooking -arkista. Ovellinen seinä on maalattu tapetin sävyn mukaan. Ihan itse sekoitin maalin valkoisesta ja perusväreistä, joten jouduin aivan hämmästymään täsmäävästä lopputuloksesta.

Lautalattia on aito. Laudat sain purkamalla ruokapöytään tarkoitetun bambualusen. Suotuisaa puuta, kun sai saksilla poikki oikeasta kohtaa. Laudat liimasin yksitellen ensin huonekalun mukana tulleella liimalla ja sen loputtua kuumaliimapistoolilla, joka oli itseasiassa parempi tuohon työhön. Lattialistat sain samasta alusesta. Hieman hioin lattiaa liimaamisen jälkeen.

Tasanteen lattia on ohuesta muovialusesta, niin ikään ruokapöytään tarkoitetusta. Näistä hankinnoista kerroinkin jo edellisessä remonttimerkinnässä. Aluseen pystyivät niin sakset kuin tavallinen paperileikkuri, jota sitten käytin. Sai helposti mitattua ja suorat sivut. Sain juuri sopivan palasen, jota ei tarvinnut sen kummemmin millään kiinnittää. Päälle liimasin (seiniin) listat ja pesemäni portaan. Kuumaliimapistoolilla vielä kaide kiinni.

Kuumaliimapistoolissa häiritsee hieman tuo kiiltävä jälki, joka näkyy paikoin listojen alta. Vaan kunhan katto on paikallaan, niitä tuskin enää huomaa.

Tuo yksi seinä jäi nyt valkoiseksi, mutta maalarinteipillä suojaten sen voi myöhemmin maalata, jos siltä tuntuu. Toisaalta se voi antaa vähän valoisuutta, joten katsotaan nyt.

346583.jpg

346584.jpg