Päätin kokeilla yhtä uutta unmounted-leimasinta. Tuollaista vanhaa sikarirasian etikettiä, joista kovasti pidän. Samalla kokeilin yhtä tapaa käyttää unmounted-leimasinta.

272849.jpg
Pari leimasintyynyä, leimasin, paperia ja vanha kasettikotelo valmiina. Liimasin ensimmäiseksi unmounted-leimasimen kasettikotelon kanteen tavallisella paperiliimapuikolla. Pysyi tällä tavoin paikoillaan erinomaisesti.

272852.jpg
Tässä tapauksessa oli huomattavasti kätevämpää tuputella mustetta näin päin. Leimasintyyny tuossa siis ylösalaisin.

272853.jpg
Vaatii hieman harjoittelua, että löytää sopivan tuntuman ja saa riittävästi mustetta leimasimeen. Art brown -musteeni alkoi olla lopussa, joten tuoreemmalla mustalla leimasintyynyllä sai heti paremman jäljen.

272850.jpg
Välillä avasin kasettikotelon kannen päästäkseni painamaan leimasinta tukevammin. Ihan kelvollinen väline leimailuun tuo kasettikotelo. Silti ainakin toistaiseksi pidän enemmän leimaamisesta kokonaan ilman kantaa kuin kotelon kanssa.

272862.jpg
Leimasimen sai helposti irti kotelosta samalla, kun pesin sen.

Vinkki: Kun otat leimasintarvikkeet esille, leimaile samalla kerralla enemmän kuvia erilaisille papereille tulevaa käyttöä varten. Näin ei joka kerta tarvitse tehdä koko prosessia, vaan voi käyttää valmiita kuvia.

Itse leimailen mieluiten irtopapereille, joita sitten liimaan töihin sen sijaan, että leimasin suoraan vaikkapa korttiin. Joka tietysti sujuu sekin, mutta näin voi valita aina parhaimman tuloksen ja käyttää ylijäämät muihin töihin, epäonnistuneista hyvät palat kollaaseihin ja niin edelleen.